Cracks Serials Keygens Free

Tigi

Tigi is de afkorting van de initialen van Toni&Guy. De Italiaanse broers Toni & Guy Mascolo openen in 1963 hun eerste “Toni & Guy salon in Londen. Begin jaren ’70 houdt het Artistic Team van Toni & Guy zich steeds meer bezig met het ontwikkelen van allerlei creaties. Diverse fotosessies, demonstraties en shows volgen. Ze realiseren zich dat ze niet altijd de juiste producten kunnen vinden voor het realiseren van hun creaties.

Ze experimenteren met veel verschillende producten, maar het type product om verschillende effecten en images te creëren vinden ze niet! Het idee om een eigen productlijn te ontwikkelen is geboren.

Eind jaren ’70 wordt Tigi opgericht. In nauw overleg met het Toni & Guy Artistic Team, ontwikkelt en produceert Tigi producten. De producten worden altijd ontwikkeld met het doel om creativiteit te garanderen gekoppeld aan een haarmode lijn. Deze filosofie wordt nog steeds gehanteerd bij de productontwikkeling.

In 1989 worden de eerste Tigi – producten op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

Tigi is een life-style en wil zich onderscheiden als een merk dat “anders is dan anderen”. Niet voor niets is de slogan “You Must Have á Sense of Humor to Use Our Products”. Als merk staat Tigi open voor trendsettende, dynamische mensen die van verandering houden. De Tigi producten staan met name bij vooruitstrevende salons die bepalend zijn in de plaats waar zij gevestigd zijn.